عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
Blog Article
رژیم کتوژنیک میتواند به کاهش سطح انسولین کمک کند که ممکن است نقش کلیدی در بهبود سندرم تخمدان پلیکیستیک داشته باشد.
این پست برایتان چقدر مفید بود؟ بر روی ستاره ها کلیک کنید
مصرف بیشتر آب در طول روز برای دفع کتون (میتوانید برای بهتر شدن بوی دهان در لیوان آب خود چند برگ نعناع یا یک تکه لیمو ترش یا زنجبیل بیندازید.)
مصرف سبزیجات و میوههای بیشتر میتواند نشانگرهای التهابی را در بدن کاهش دهد و کاهش التهاب، کلیدی برای کاهش خطر بیماری است.
یک کاغذ بردارید و وزن و احساس خود را پیگیری کنید و بسته به اهدافتان، این تعداد را هر هفته یا یک هفته در میان افزایش دهید.
رژیم کتوژنیک در ابتدا برای کمک به بیمارانی به وجود آمد که از سرع و تشنج رنج می بردند.
در مورد نیازهای غذایی خود برای این رژیم غذایی باید حتما با متخصص تغذیه مشورت کنید.
یکی از تحقیقها نشان داد، افرادی که رژیم کتو داشتند، ۲/۲ برابر بیشتر از کسانی وزن کم کردند که رژیم کمچرب و کم کالری داشتند.
کارشناسان تغذیه ما در سیرا تغییرات بیوشیمیایی شما را کاملا تحت نظر قرار می دهند و یک برنامه غذایی متناسب با شرایط سلامتی تان تنظیم می کنند.
از آنجایی که رژیم کتو نیاز به چربی بالایی دارد، دنبال کنندگان این برنامه باید در هر وعده، غذاهای چرب بخورند.
در حالی که تحقیقات نشان می دهد که این رژیم به کاهش وزن و لاغری یا کنترل بیماری کمک می کند، اما بهتر است بدانید که عوارض رژیم کتوژنیک چیست؟ یکی از برجسته ترین مضرات رژیم کتوژنیک مصرف زیاد چربی های اشباع است که این مسئله می تواند به بیماری های قلبی منجر شود.
مجاز بودن پروتئین گیاهی مانند لوبیا و نخود به مقدار مشخص
رژیم کتو می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که بسیاری از مردم آن را به عنوان آنفولانزای کتو میشناسند. این علائم به ویژه در ابتدای رژیم کتوژنیک و تیروئید رژیم غذایی رایج است و به مرور زمان بدن با منبع انرژی جدید خود سازگار می شود.
زیتون، آووکادو، کدو، اسفناج، گل کلم، بادمجان و … گزینههای خوبی هستند.